Gazon bemesten

Een weelderig, groen gazon krijg je niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen. Met regelmatig maaien en verticuteren  kom je al een heel eind. Maar vergeet ook niet om je gras te bemesten. Daarmee geef je jouw gras de voedingsstoffen die nodig zijn om uit te groeien tot een prachtig gazon.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het bemesten van jouw gazon gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Bemesten na grasmaaien en verticuteren

Het kan voorkomen dat we zien dat het nodig is om het gras te bemesten na het verticuteren. In overleg met jou besluiten we of we dit daadwerkelijk uitvoeren.

Een gezond gazon

Door het gazon regelmatig te bemesten zorgen wij ervoor dat het gras een mooie groene kleur krijgt, de textuur zacht wordt en de kans op grasziektes vermindert.

Waarom mijn gazon bemesten?

Soms kan het voorkomen dat wij besluiten om het gras te bemesten. Dit doen we om de volgende redenen:

Zorgt voor een gezonde groei

Je gras wordt dikker en sterker, waardoor het tegen een stootje kan. Dus willen je kinderen vervolgens een potje voetballen? Geen probleem!

Verbetert de kleur en textuur

Goed bemest gras heeft een frisse, groene kleur en een zachte textuur. Hierdoor is je gazon een sieraad voor je tuin

Verbetert de weerstand tegen ziektes en plagen

Door de juiste bemesting van je gras versterk je de natuurlijke afweermechanismes

Wat kost het om mijn gazon te laten bemesten

Wil je je gazon door ons laten bemesten en ben je benieuwd naar de kosten? Wij bemesten het gazon vaak  in combinatie met grasmaaien of verticuteren. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van bemesting? Neem gerust contact met ons op.

Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, maar wij voeren ook specifieke onderhoudswerkzaamheden uit wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je gazon op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl