Terras laten reinigen

Een goed onderhouden terras is een sieraad voor je woning. Weersinvloeden en intensief gebruik zorgen er echter voor dat jouw terras na verloop van tijd glad en vuil wordt. Het gevolg? Fletse en glibberige tegels. Wil jij altijd een stralend schoon terras? Dan is het slim om je terras regelmatig professioneel te laten reinigen. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het reinigen van jouw terras gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Een unieke borsteltechniek

Aan de hand van een geavanceerde reinigingsmethode brengen wij ieder type terras weer in nieuwstaat. Dit doen wij op een duurzame manier.

Reiniging voor ieder type terras

Of je terras nu betontegels, hout, of natuursteen bevat, deze borsteltechniek zorgt voor een grondige reiniging zonder schade aan te richten.

Terrasreiniging met een geavanceerde borsteltechniek

Wij zijn gespecialiseerd in terras reinigen en maken gebruik van een unieke borsteltechniek die vuil, algen en mos als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Dit doen wij met een geavanceerde borstelmachine, die schade aan het oppervlak voorkomt. Daarnaast worden alle vuilresten effectief verwijderd door de krachtige rotatie van de borstels.


Wij gebruiken alleen water bij het reinigen. Om hardnekkige vlekken of verontreinigingen te behandelen, wordt zand als schuurmiddel gebruikt. Dit is dus een volledig milieuvriendelijke manier om je  terras te laten reinigen.

Een schoon terras in 3 stappen.

1. Terras opruimen

Vooraf ruimen wij het terras op en worden obstakels (bijvoorbeeld bloempotten, tuinmeubels etc.) verwijderd. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen. Dat scheelt in de kosten.

2. Terras reinigen

Vervolgens reinigen wij het terras met een speciale borstelmachine. Dit doen wij op een milieuvriendelijke manier.

3. Terras naspoelen

Nadat het terras gereinigd is, spoelen wij de oppervlakte af met schoon water. Hierdoor verdwijnt het losgekomen vuil.

Genieten maar!

Als wij klaar zijn, ziet je terras er weer als nieuw uit!

Waarom terrasreiniging uitbesteden?

Zorgt voor een grondige reiniging

De geavanceerde borstelmachine verwijdert niet alleen zichtbaar vuil, maar ook diepgewortelde verontreinigingen die de uitstraling van je terras aantasten

Voorkomt uitglijden en valpartijen

Je voorkomt gladde stenen, waardoor het risico op uitglijden en valpartijen minder wordt

De voegen van de terrastegels blijven intact

De borstels zorgen ervoor dat de voegen van je terras intact blijven, zodat je terras niet verzakt

Je terras blijft langer mooi

Vuil, algen en mos beschadigen het oppervlak en de structuur van je terras. Door deze verontreinigingen op gezette tijden te verwijderen, voorkom je vroegtijdige slijtage. Zo behoudt het terras zijn oorspronkelijke kwaliteit

Terras reinigen met hogedrukreiniger? Niet doen!

Ben je van plan om zelf je terras te reinigen met een hogedrukreiniger? Houd dan rekening met het volgende:

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige aanpak om jouw terras te reinigen. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde borstelmachine.

Wat kost het om mijn terras te laten reinigen door WVerhage?

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een passende offerte te maken. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van het terras dat je wilt laten reinigen. Reken op een prijs vanaf € 5 per m².

Voor

Na

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je terras op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl