Steiger laten reinigen

Als u aan het water woont, is een steiger een leuke toevoeging aan uw tuin. U kunt er tuinmeubels op zetten of een zwemtrapje aan bevestigen. Natuurlijk is een steiger ook perfect voor het aanleggen van uw bootje. De meeste steigers zijn van hout. Dat ziet er prachtig uit, maar heeft ook een nadeel. Hardhouten steigers worden snel smerig en glad door groene aanslag, mos en vuil. Wilt u dit voorkomen? Laat uw steiger dan regelmatig schoonmaken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij u langs om uw steiger op te meten en een offerte maken. Wie weet tot snel!

Gladde steigerplanken

Gladde steigers aan het water is niet alleen gevaarlijk, maar ziet er ook nog eens onaantrekkelijk uit. Wij maken steigers regelmatig schoon middels een unieke borsteltechniek.

Unieke borsteltechniek

Met behulp van een geavanceerde borstelmachine brengen we iedere steiger op een milieuvriendelijke manier weer in nieuwstaat.

Steiger reinigen op een milieuvriendelijke manier

Met een innovatieve borstelmachine ontdoen wij uw steiger van mos, algen, groene aanslag en vuil. De borstels draaien rond en hebben korte en lange haren. De korte haren zijn voor het oppervlak, de lange voor de naden, nerven en voegen van het hout. Daardoor verdwijnen alle vuildeeltjes als sneeuw voor de zon. En dat alles zonder schade toe te brengen aan het oppervlak van uw houten steiger.


Onze borsteltechniek is een zachte manier voor het reinigen van uw steiger. We gebruiken alleen water, maar bij hardnekkige vervuiling gebruiken we ook zand. Dit is een perfect schuurmiddel, dat zelfs de ergste vlekken probleemloos verwijdert. Hierdoor reinigen wij de steiger op een grondige manier, zonder schade toe te brengen aan het milieu. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terras laten reinigen? Terrasreiniging uitbesteden aan W Verhage

Een steiger reinigen in 3 stappen.

1. Steiger opruimen

Voordat we gaan reinigen, zorgen wij ervoor dat de steiger is opgeruimd en dat eventuele obstakels, zoals bloempotten en tuinmeubels, zijn verwijderd. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen om kosten te besparen.

2. Steiger reinigen

Vervolgens gebruiken wij een speciale borstelmachine, die op een duurzame wijze de steiger schoonmaakt.

3. Steiger naspoelen

Na het reinigen van de steiger, spoelen we het oppervlak grondig af met schoon water om het losgekomen vuil te verwijderen.

Genieten maar!

Zodra wij klaar zijn, heeft uw steiger weer een frisse uitstraling!

Groen aanslag op tegels verwijderen met een unieke borstelmethode - W Verhage

Waarom mijn steiger laten reinigen?

Zorgt voor een diepgaande reiniging

De professionele borstelmachine reinigt uw steiger grondig. Vuil en groene aanslag worden effectief verwijderd

Uw steiger blijft langer mooi

Als u regelmatig uw steiger laat schoonmaken, krijgen vuil en aanslag geen kans om het hout aan te tasten

Voorkomt valpartijen

Een schone steiger is een veilige steiger. Als u groene aanslag en algen regelmatig verwijdert, verkleint u het risico op uitglijden en vallen

Hardhouten steiger reinigen met hogedrukreiniger? Niet doen!

Als uw van plan bent om uw steiger schoon te maken met behulp van een hoge-drukreiniger, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden:

Voor het reinigen van uw steiger is het van groot belang om de juiste schoonmaakmethode te hanteren, zodat de steiger intact en langer mooi blijft. Dit doen wij met een speciale borstelmachine.

Uw terras laten reinigen? Laat uw bestrating schoonmaken door W Verhage

Wat kost het om mijn steiger te laten reinigen door WVerhage?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een passende offerte te maken. De grootte van de steiger is bepalend voor de kosten. Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent? Ga dan uit van een prijs vanaf € 5 per m².

Voor

Na

Benieuwd wat het reinigen van een steiger voor u kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij u langs om uw steiger op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl