Gras laten maaien

Een weelderig groen grasveld is een lust voor het oog. Wilt u uw gazon zo houden, dan is regelmatig maaien, water geven, bemesten en verticuteren een must. Is dit niet uw hobby? U kunt uw gras ook door ons laten maaien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het maaien van uw gras gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Periodiek grasmaaien

Ook wanneer u op vakantie bent, is het belangrijk om uw gazon in topconditie te houden. Ook dan staan wij voor u klaar om het gras te maaien.

Vakantie-service

Verticuteren en bemesten

Om het gazon nog mooier en gezonder te maken, is het belangrijk om het gazon van tijd tot tijd te verticuteren en te bemesten.

De juiste aanpak voor een verzorgd gazon

Wilt u een gazon goed verzorgen? Dan is regelmatig maaien belangrijk. Vooral tijdens het groeiseizoen in het voorjaar zorgen we ervoor dat uw gras regelmatig wordt gemaaid, zodat u altijd kunt genieten van een mooie grasmat. Het is verstandig om uw gazon te laten maaien wanneer het gras ongeveer 1/3 langer is dan de gewenste hoogte. Dan bent u er op tijd bij.


Naast regelmatig maaien is het belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken. Wij kiezen voor elektrische bosmaaiers en grasmaaiers. Deze maaiers zijn uitgerust met vlijmscherpe messen, maken weinig geluid en zijn milieuvriendelijk.


Eventueel snijden we ook de randen van uw gazon netjes bij. Dit zorgt voor een strakke en duidelijke vorm. Vanzelfsprekend ruimen we alle grasresten op de bestrating na afloop op. Hierdoor ligt uw grasveld er straks weer netjes bij.

Uw gras laten maaien? Gazononderhoud door W Verhage
Gras laten maaien met een unieke grasmaaier - Gazon onderhoud door W Verhage

Waarom mijn gras laten maaien?

Zorgt voor een gezonde grasgroei

Met professionele grasmaaiers zorgen wij ervoor dat het gras op de juiste hoogte gemaaid wordt. Dit bevordert de groei en zorgt voor een dikkere en gezondere grasmat, met weinig onkruid en mos

Geen eigen apparatuur nodig

Zo bespaart u aanschaf- en onderhoudskosten en houdt u ruimte over in de schuur

Expertise in gazononderhoud

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw gazon te onderhouden. Met een gedegen onderhoudsplan voor maaien, bemesten en verticuteren houden wij uw gazon in topconditie

Terras laten reinigen? Terrasreiniging uitbesteden aan W Verhage

Wat kost het om mijn gazon te laten maaien door W Verhage?

Wilt u uw gazon laten maaien en bent u benieuwd naar de kosten? De prijs is afhankelijk van de grootte van uw gazon. Wij maken altijd een passende offerte. Dit is geheel vrijblijvend.

Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten waarbij wij u volledig ontzorgen van A tot Z. Wilt u een dienst eenmalig afnemen, om bijvoorbeeld uw gazon te laten maaien, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd wat het laten maaien van uw gras kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij u langs om uw gazon op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl