Bestrating laten reinigen

Een mooie bestrating is de kroon op je buitenruimte. Want zeg nou zelf: een strakke oprit en een uitnodigend terras wil toch iedereen? Helaas gooien vuil, mos en algen roet in het eten. Na verloop van tijd verliest jouw bestrating zijn glans. Wil je je niet langer ergeren als je uit het raam kijkt? Kies er dan voor om je bestrating te laten reinigen door een professioneel bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het reinigen van jouw bestrating gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Milieuvriendelijke reiniging

Wij reinigen op een volledig duurzame manier. Zo gebruiken wij enkel water tijdens het reinigen. Om hardnekkige vlekken te behandelen gebruiken wij zand als schuurmiddel.

Voor ieder type bestrating

Ieder terras, achtertuin of oprit bestaat uit een bepaald type bestrating. Onze borsteltechniek zorgt voor een grondige reiniging zonder schade aan te richten.

Bestrating schoonmaken met een borstelmachine

Wij gebruiken een speciale borstelmachine om je bestrating grondig te reinigen. Deze borstels zijn zo ontworpen dat ze vuil en aanslag met gemak uit de poriën van de stenen verwijderen. De krachtige rotatie van de borstels zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het resultaat? Brandschone bestrating die er weer uitziet als nieuw.

Een schone bestrating in 3 stappen.

1. Bestrating opruimen

Vooraf ruimen wij de bestrating op en verwijderen we obstakels, zoals bloempotten, tuinmeubels, enzovoort. Uiteraard kun je dit ook zelf doen, wat scheelt in kosten.

2. Bestrating reinigen

Daarna reinigen wij de bestrating met een speciale borstelmachine, waarbij we zorgen voor een duurzame aanpak.

3. Bestrating naspoelen

Nadat de bestrating gereinigd is, spoelen wij het oppervlak grondig af met schoon water om het losgekomen vuil te verwijderen.

Genieten maar!

Als wij klaar zijn, ligt de bestrating er weer schoon bij!

Waarom mijn bestrating laten reinigen?

Milieuvriendelijke reiniging met water en zand

Wij maken geen gebruik van chemische reinigingsmiddelen, maar vertrouwen op de kracht van water, zand en mechanische beweging. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht. Je kinderen of huisdieren kunnen dus veilig op de bestrating lopen of spelen

Houdt je bestrating langer mooi

Door je bestrating regelmatig professioneel te laten reinigen, blijft die langer mooi

Voorkomt het risico op vallen

Door mos en algen regelmatig te verwijderen, voorkom je gladde tegels en dus het risico op vallen

Bestrating reinigen met een hogedrukreiniger? Niet doen!

Denk je erover om je bestrating te reinigen met een hogedrukspuit? Houd dan rekening met het volgende:

Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig omgegaan wordt met jouw bestrating, zodat deze intact én langer mooi blijft.

Wat kost het om mijn bestrating te laten reinigen door WVerhage?

Denk je erover om je bestrating door ons te laten reinigen? De kosten hangen af van het oppervlak. Reken op een prijs vanaf € 5 per m². Om een passende prijs te bepalen, maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Voor

Na

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je bestrating op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl