Vlonder laten reinigen

Een vlonder is een prachtige toevoeging aan je tuin of terras. Door te kiezen voor een mooie houtsoort, krijgt je tuin een natuurlijke uitstraling. Helaas worden vlonders ook snel vies en glad door vuil, mos en groene aanslag. Wil jij je vlonder weer laten stralen, maar krijg je deze zelf niet goed schoon? WVerhage neemt deze klus graag uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het reinigen van jouw vlonder gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Gladde vlonderplanken

Onkruid, mossen, algen en regen kunnen je vlonder vervuilen en glad maken. Door deze vervuilingen regelmatig te verwijderen voorkom je dat je uitglijdt.

Voor ieder type vlonder

Een vlonder kan bestaan uit bijvoorbeeld hardhouten planken of composietplanken. Beide soorten reinigen wij met een unieke borsteltechniek.

Houten vlonder reinigen op een duurzame wijze

Wij gebruiken een innovatieve borsteltechniek die korte metten maakt met mos, algen, groene aanslag en vuil. De borstels hebben een krachtige rotatie, waardoor alle vuildeeltjes effectief verwijderd worden.


Voor het reinigen gebruiken we alleen water en zand. Zand is namelijk een perfect schuurmiddel. Hierdoor verdwijnen zelfs de hardnekkigste vlekken. Met deze aanpak bieden wij een milieuvriendelijke manier om een vlonder te reinigen.

Een schone vlonder in 3 stappen.

1. Vlonder opruimen

Voor we reinigen, ruimen we de vlonder op en verwijderen we obstakels, zoals bloempotten tuinmeubels etc. Dit kun je ook zelf doen om kosten te besparen.

2. Vlonder reinigen

Daarna maken wij de vlonder op een milieuvriendelijke wijze schoon. Dit doen wij met een speciale borstelmachine.

3. Vlonder naspoelen

Nadat de vlonder is gereinigd, spoelen wij het oppervlak af met schoon water, waardoor het losgekomen vuil verdwijnt.

Genieten maar!

Zodra wij klaar zijn, ziet jouw vlonder er weer als nieuw uit!

Waarom mijn vlonder laten reinigen?

Voorkomt uitglijden

Een schone vlonder is veiliger om op te lopen. Vooral als het regent. Door groene aanslag en algen regelmatig te laten verwijderen, verminder je het risico op uitglijden en vallen

Je vlonder blijft langer mooi

Vuil en aanslag krijgen geen kans om het hout aan te tasten

Zorgt voor een grondige reiniging

De professionele borstelmachine verwijdert vuil en groene aanslag snel en effectief

Beschermt het oppervlak van je vlonder

De borstels reinigen op een zachte maar grondige manier

Vlonder schoonmaken met hogedruk? Doe het niet!

Overweeg je om je hardhouten vlonder te reinigen met een hogedrukspuit? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

Wij vinden het belangrijk dat de juiste schoonmaaktechniek gebruikt wordt voor jouw vlonder, zodat deze langer mooi blijft en geen schade oploopt.

Wat kost het om een vlonder te laten reinigen door WVerhage?

Wij maken maakt graag een passende offerte voor je. Dit is geheel vrijblijvend. De kosten hangen af van de grootte van de vlonder die je wilt laten reinigen. Reken op een prijs vanaf € 5 per m².

Voor

Na

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je vlonder op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl