Steiger laten reinigen

Als je aan het water woont, is een steiger een leuke toevoeging aan je tuin. Je kunt er tuinmeubels op zetten of een zwemtrapje aan bevestigen. Natuurlijk is een steiger ook perfect voor het aanleggen van je bootje. De meeste steigers zijn van hout. Dat ziet er prachtig uit, maar heeft ook een nadeel. Hardhouten steigers worden snel smerig en glad door groene aanslag, mos en vuil. Wil je dit voorkomen? Laat je steiger dan regelmatig schoonmaken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je steiger op te meten en een offerte maken. Wie weet tot snel!

Gladde steigerplanken

Gladde steigers aan het water is niet alleen gevaarlijk, maar ziet er ook nog eens onaantrekkelijk uit. Wij maken steigers regelmatig schoon middels een unieke borsteltechniek.

Unieke borsteltechniek

Met behulp van een geavanceerde borstelmachine brengen we iedere steiger op een milieuvriendelijke manier weer in nieuwstaat.

Steiger reinigen op een milieuvriendelijke manier

Met een innovatieve borstelmachine ontdoen wij jouw steiger van mos, algen, groene aanslag en vuil. De borstels draaien rond en hebben korte en lange haren. De korte haren zijn voor het oppervlak, de lange voor de naden, nerven en voegen van het hout. Daardoor verdwijnen alle vuildeeltjes als sneeuw voor de zon. En dat alles zonder schade toe te brengen aan het oppervlak van je houten steiger.

 

Onze borsteltechniek is een zachte manier om je steiger te reinigen. We gebruiken alleen water, maar bij hardnekkige vervuiling gebruiken we ook zand. Dit is een perfect schuurmiddel, dat zelfs de ergste vlekken probleemloos verwijdert. Hierdoor reinigen wij de steiger op een grondige manier, zonder schade toe te brengen aan het milieu. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een schone steiger in 3 stappen.

1. Steiger opruimen

Voordat we gaan reinigen, zorgen wij ervoor dat de steiger is opgeruimd en dat eventuele obstakels, zoals bloempotten en tuinmeubels, zijn verwijderd. Uiteraard kun je dit ook zelf doen om kosten te besparen.

2. Steiger reinigen

Vervolgens gebruiken wij een speciale borstelmachine, die op een duurzame wijze de steiger schoonmaakt.

3. Steiger naspoelen

Na het reinigen van de steiger, spoelen we het oppervlak grondig af met schoon water om het losgekomen vuil te verwijderen.

Genieten maar!

Zodra wij klaar zijn, heeft jouw steiger weer een frisse uitstraling!

Waarom mijn steiger laten reinigen?

Zorgt voor een diepgaande reiniging

De professionele borstelmachine reinigt jouw steiger grondig. Vuil en groene aanslag worden effectief verwijderd

Je steiger blijft langer mooi

Als je regelmatig je steiger laat schoonmaken, krijgen vuil en aanslag geen kans om het hout aan te tasten

Voorkomt valpartijen

Een schone steiger is een veilige steiger. Als je groene aanslag en algen regelmatig verwijdert, verklein je het risico op uitglijden en vallen

Hardhouten steiger reinigen met hogedrukreiniger? Niet doen!

Als je van plan bent om je steiger schoon te maken met behulp van een hogedrukreiniger, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

Voor het reinigen van jouw steiger is het van groot belang om de juiste schoonmaakmethode te hanteren, zodat de steiger intact en langer mooi blijft. Dit doen wij met een speciale borstelmachine.

Wat kost het om mijn steiger te laten reinigen door WVerhage?

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een passende offerte te maken. De grootte van de steiger is bepalend voor de kosten. Wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Ga dan uit van een prijs vanaf € 5 per m².

Voor

Na

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je steiger op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl