Gras laten maaien

Een weelderig groen grasveld is een lust voor het oog. Wil je je gazon zo houden, dan is regelmatig maaien, water geven, bemesten en verticuteren een must. Is dit niet jouw hobby? Je kunt je gras ook door ons laten maaien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat het maaien van jouw gras gaat kosten? Vul het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Periodiek grasmaaien

Ook wanneer je op vakantie ben, is het belangrijk om je gazon in topconditie te houden. Ook dan staan wij voor je klaar, om het gras te maaien.

Vakantie-service

Verticuteren en bemesten

Om het gazon nog mooier en gezonder te maken, is het belangrijk om het gazon van tijd tot tijd te verticuteren en te bemesten.

De juiste aanpak voor een verzorgd gazon

Als je een gazon goed wil verzorgen, is regelmatig maaien belangrijk. Vooral tijdens het groeiseizoen in het voorjaar zorgen we ervoor dat je gras regelmatig wordt gemaaid, zodat je altijd kunt genieten van een mooie grasmat. Het is verstandig om je gazon te laten maaien wanneer het gras ongeveer 1/3 langer is dan de gewenste hoogte. Dan ben je er op tijd bij.

Naast regelmatig maaien is het belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken. Wij kiezen voor elektrische bosmaaiers en grasmaaiers. Deze maaiers zijn uitgerust met vlijmscherpe messen, maken weinig geluid en zijn milieuvriendelijk.

Eventueel snijden we ook de randen van je gazon netjes bij. Dit zorgt voor een strakke en duidelijke vorm. Vanzelfsprekend ruimen we alle grasresten op de bestrating na afloop op. Hierdoor ligt jouw grasveld er straks weer netjes bij.

Waarom mijn gras laten maaien?

Zorgt voor een gezonde grasgroei

Met professionele grasmaaiers zorgen wij ervoor dat het gras op de juiste hoogte gemaaid wordt. Dit bevordert de groei en zorgt voor een dikkere en gezondere grasmat, met weinig onkruid en mos

Geen eigen apparatuur nodig

Zo bespaar je aanschaf- en onderhoudskosten en houd je ruimte over in je schuur

Expertise in gazononderhoud

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw gazon te onderhouden. Met een gedegen onderhoudsplan voor maaien, bemesten en verticuteren houden wij je gazon in topconditie

Wat kost het om mijn gazon te laten maaien?

Wil je je gazon laten maaien en ben je benieuwd naar de kosten? De prijs is afhankelijk van de grootte van je gazon. Wij maken altijd een passende offerte. Dit is geheel vrijblijvend.

Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten waarbij wij je volledig ontzorgen van A tot Z. Wil je een dienst eenmalig afnemen, om bijvoorbeeld je gazon te laten maaien, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd wat het voor jou kost?

Om een prijs te bepalen komen wij graag bij je langs om je gazon op te meten en een offerte te maken. Wie weet tot snel!

Bel naar

+31 (6) 24 46 31 02

Mail naar

info@wverhage.nl